BOVE INTERNATIONAL

Over ons

Welkom bij Bove International, waar kwaliteit en innovatie hand in hand gaan met onze toewijding aan uitmuntendheid in de verkoop van wegenbouwmachines.

Over Ons

Met een rijke geschiedenis van 40 jaar in de sector hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende naam, niet alleen in Nederland maar ook in Europa, door onophoudelijk onze horizon te verbreden en onze dienstverlening te perfectioneren.

Onze Missie, Wij zien onszelf als meer dan alleen een leverancier; wij zijn uw partner in wegenbouw. Met een vloot van meer dan 300 machines, onderhouden door een toegewijd team van deskundige monteurs, garanderen wij dat elke machine die wij verkopen van de hoogste standaard is. Ons assortiment omvat vooraanstaande merken zoals Hamm, Bomag, Caterpillar, Dynapac, Terex, Ausa, Neuson, Benford, en Ammann, waardoor wij voor elke verdichtingsbehoefte een oplossing bieden.

Verkoopaanbod

Bij Bove International richten we ons exclusief op de verkoop van wegenbouwmachines, waarbij we onze klanten de mogelijkheid bieden om machines te kopen die aansluiten bij hun specifieke eisen. Onze benadering is uniek: wij bieden u de kans om eerst machines te huren, zodat u kunt beoordelen of ze voldoen aan uw verwachtingen, alvorens over te gaan tot aankoop. Deze aanpak zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen, met de zekerheid dat de machine aan uw behoeften voldoet.

Toekomstvisie

Bij Bove International zijn we voortdurend in beweging, altijd op zoek naar de volgende innovatie of uitdaging binnen onze sector. Onze toewijding aan investeringen in de toekomst en het omarmen van nieuwe ontwikkelingen staat centraal in onze filosofie. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste toevoegingen aan ons verkoopassortiment en de nieuwste trends in wegenbouwmachines.

Bij Bove International zijn we meer dan een bedrijf; we zijn een partner die naast u staat, klaar om u te ondersteunen in het realiseren van uw projecten met machines van de hoogste kwaliteit. Ontdek hoe wij samen kunnen werken aan de bouw van de toekomst.

ROUTE

LOCATIE BOVE INTERNATIONAL

Geïnteresseerd in onze machines?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Vraag een algemene offerte aan. Wij helpen u graag!

nl_NLDutch