BOVE INTERNATIONAL

FAQ

Bij Bove International vindt u een uitgebreid assortiment wegenbouwmachines, waaronder drierolwalsen, tandemtrilwalsen, nokkenwalsen, trilrolwalsen, splitstrooiers, en meer, van topmerken als Hamm, Bomag, Caterpillar, Dynapac, en Ammann.

Ja, bij Bove International bieden we de unieke service aan om machines eerst te huren zodat u kunt beoordelen of deze aan uw behoeften voldoet, alvorens tot aankoop over te gaan.

Onze 40 jaar ervaring, focus op kwaliteit en innovatie, en de mogelijkheid om machines eerst te huren onderscheiden ons. We zien onszelf als uw partner in wegenbouw, niet enkel als een leverancier.

Ja, al onze machines worden zorgvuldig onderhouden door ons team van gepassioneerde monteurs, zodat ze in optimale staat zijn voor verkoop.

Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren op basis van uw specifieke projectbehoeften en ervoor te zorgen dat u de machine vindt die het beste bij uw eisen past.

Voor specifieke vragen over onderdelen kunt u het beste direct contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder met informatie over beschikbaarheid en aankoop.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties en uitdagingen binnen de branche en investeren regelmatig in de nieuwste machines en technologieën.

Zeker, ons team heeft de expertise om u te ondersteunen en adviseren bij uw wegenbouwprojecten, van machinekeuze tot uitvoeringsstrategieën.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om niet alleen te voldoen aan uw verwachtingen, maar deze te overtreffen, door kwalitatieve machines en deskundig advies.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of direct contact opnemen via de vermelde contactgegevens. Ons team helpt u graag verder met al uw vragen.

DE BESTE MERKEN OP ÉÉN PLEK

Selecteer hier op merk

nl_NLDutch